LogoGoBit

Blog

Het laatste nieuws van GoBit

GoBit

Je wilt je dagelijks bezighouden met jouw corebusiness. Je hebt het al druk genoeg. Om dan bezig te zijn met serverzaken en hostingplatforms, daar heb je geen tijd voor. Deze zaken kunnen jouw succesvolle business wel afremmen of zelfstegenhouden. Dat willen wij graag voorkomen door:

– Advies te bieden over werkplekinrichting en werkplek ondersteuning 
– Veiligheid en beveiliging te bieden en te adviseren over infrastructuur en inrichting
– Wij beheren complexe werkomgevingen of kleine kantoren
– Een veilige omgeving te bieden zodat dataverlies beperkt wordt Onze klanten hebben behoefte aan zekerheid, veiligheid en ook stabiliteit. 

Dat 24/7, 7 dagen per week. 

Natuurlijk willen zij zelf aan de knoppen blijven draaien om de beste kwaliteit aan hun klanten te bieden. Maar het uitbesteden van hosting aan een partij die zelf dagelijks bezig is met het beveiligen en optimaliseren van platforms, databases en servers, kan je veel tijdwinst opleveren. Dan hebben we het nog niet eens over alle frustraties die je vermijd, door te proberen om zelf oplossingen te bedenken. Want laten we eerlijk zijn, soms ken je de juiste oplossing niet.

Waar richten wij ons op

GoBit richt zich op zakelijke klanten uit het ZZP en MKB segment. Wij nemen graag de rol op ons van meedenkend en meewerkend ICT specialist. Daarbij zijn we een wezenlijk (onder)deel van de bedrijfsvoering van onze klanten. Heerlijk toch, als deconcentratie op de eigen activiteiten gericht kan worden?

Of het nu gaat om een klein kantoor met 1 of meerdere computers in een workgroup situatie of om meer complexere omgevingen met 10-tallen werkplekken. Het is onze kracht om hier een oplossing voor te vinden. Door onze ruime ervaring met het beheren van computeromgevingen lukt het ons altijd om een oplossing te bieden.

Drie reden om te kiezen voor een meewerkend ICT specialist

Als je kiest voor GoBit, dan investeer je in een partnership die altijd met je meedenkt en er voor je is zodra dit nodig is. Drie redenen om te kiezen voor een ervaren ICT specialist

’De verschuivingen in de markt en ontwikkeling in de Cloud betekent dat wij onze organisatie moeten aanpassen, maar hoe? We willen juist doorgroeien en bezig zijn met de toekomst, maar we stagneren door de ingewikkelde hoeveelheid aan mogelijkheden’; ’We werken deels in de Cloud en deels niet en weten niet goed hoe we dit moeten oplossen zodat iedereen zijn werk goed kan blijven doen’; ’Wij willen inzicht in alle mogelijkheden die er zijn en zien door de bomen het bos niet meer als het gaat om tools en ontwikkelingen.’ Bekijk ook de brochure Wil jij de hosting uitbesteden aan een partij die jouw online business net zo serieus neemt als jij?

Wanneer is het zinvol om een IT partner in te schakelen?

Goeie vraag. We omschrijven een aantal situaties uit eigen praktijk, zodat je weet wat een wij als ICT partij voor je kunnen betekenen.

Proactive werkstation monitoring en management
– Probleem: harddisk gaat stuk
– Impact: verlies van data, stilstand
– Oplossing: onze monitoring waarschuwt tijdig voor mogelijke hardware problemen. Hierdoor kunnen wij tijdig, in samenspraak met de klant, over gaan tot het vervangen van het falende component, dit voordat er een daadwerkelijke outage plaatsvindt. Managed AntiSpam/Phising en AntiVirus bescherming 

– Probleem: mijn mailbox wordt vervuild door spam, ik maak mij zorgen om mogelijke phising e-mail, ook per ongeluk kan er op een link geklikt worden.
– Impact: stilstand door malware / encryptie software. Tijdsverlies door de grote hoeveelheid spam
– Oplossing: onze managed antispam oplossing beschermt jouw mailboxen voordat de e-mail bij jouw mailbox wordt afgeleverd. Om de reputatie van jouw maildomein goed te houden wordt ook alle uitgaande e-mail gecontroleerd voordat deze wordt verzonden. Dit voorkomt dat een mogelijk besmet systeem vanuit jouw domein spam, of erger, kan versturen. Managed Cloud Servers (VPS) 

– Probleem: on-premise servers opheffen en gebruik maken van hosted server oplossingen.
– Impact: ontzorging. Geen eigen hardware meer.
– Oplossing: Virtuele, altijd bereikbare servers in een privé cloud oplossing. Gehost in Nederlandse datacenters, volledig gemanaged door onze IT specialisten

Zet je bedrijf op de kaart en groei door.

Wil jij dat jouw bedrijf en team optimaal presteren? Kies dan voor GoBit als IT partner. De voordelen op een rij: Je hebt minder kopzorgen; Je houdt meer tijd over voor het waarmaken van je ambities; Je groeit sneller; Je trekt betere (ambitieuzere) klanten aan.

GoBit als IT partner iets voor jou?

Wil je meer weten over GoBit én hoe we jou kunnen helpen je ambities waar te maken?

Neem dan vooral contact met ons op

Ben je uitgenodigd voor een remote sessie?

Klik dan hieronder om naar het remote support portaal te gaan. Vul vervolgens de opgegeven sessiecode in en klik op download.