LogoGoBit

Diensten

Altijd de juist service voor elke klant

Advies

Ons advies blijft, door de constante verandering in mogelijkheden en behoeften, een bewegend concept. Wij zien onszelf dan ook graag als advies-partner. Soms weet een klant zelf niet direct wat een juiste oplossing is. Door de ruime ervaring in automatisering, kent GoBit de juiste IT-oplossingen voor vele bedrijven.  

GoBit adviseert je graag over: 

  • Werkplek inrichting en werkplek ondersteuning 
  • Veiligheid / beveiliging 
  • Infrastructuur en inrichting 

Advies nodig?  

Beheer

Een complexe werkomgeving of een klein kantoor? Voor elk van deze omgevingen kent GoBit passende beheer mogelijkheden. Het hart van de organisatie is dus altijd in goede handen. Veiligheid en privacy staan daarbij voorop. Benieuwd naar onze diverse mogelijkheden? 
Zet de expertise van GoBit in. Wij werken op basis van nacalculatie of op basis van een overeenkomst. Voor elke beheer/support behoefte biedt GoBit passende mogelijkheden. 

Vul ons contactformulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Online back-up

Digitaal opslaan van gegevens, we kunnen niet meer zonder. Dan wil je wel dat deze gegevens veilig opgeslagen zijn en niet zomaar verloren kunnen gaan. GoBit zorgt met regelmatige back-ups voor een veilige omgeving om dataverlies tot een minimum te beperken.  
 
GoBit nodig voor rugdekking? 
Neem contact met ons op en we informeren je graag over de mogelijkheden.  

pexels-burst-374720

E-mail en anti spam

Dagelijks ongewenste mail in de inbox? Met de online anti-spam oplossing van GoBit is het zeer eenvoudig je mail te beschermen tegen de dagelijkse stroom van ongewenste email. Ook mogelijke virussen worden tegengehouden voordat deze je mailbox bereiken. 

Met onze online anti-spam dienst is er dagelijks een online systeem effectief bezig, om je op domeinniveau te beschermen.  

  • Een zelflerend systeem mét trainingsmogelijkheden 
  • Zeer hoge nauwkeurigheid (>99,9%) 
  • Als de (eigen) mailserver tijdelijk onbereikbaar is, dan wordt de mail (standaard 5 dagen) bewaard op het platform  
  • Het systeem bestaat uit meerdere servers waardoor een hoge beschikbaarheid wordt bereikt. Doordat het een online dienst is hoef je zelf geen zorg te dragen voor onderhoud, back-up en updates.

Ben je uitgenodigd voor een remote sessie?

Klik dan hieronder om naar het remote support portaal te gaan. Vul vervolgens de opgegeven sessiecode in en klik op download.